Een elk jaar terugkerend en druk bezocht onderdeel van Koningsdag is de Kindervlooienmarkt. Veel kinderen zien daar elk jaar reikhalzend naar uit. De voorinschrijving voor dit evenement is op woensdag 18 april a.s. in de Commanderij te Bennekom.

De kindervlooienmarkt is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Zij mogen hun spulletjes uitstallen en al hun koopmanstalenten gebruiken om die spulletjes aan de man of vrouw te brengen. Een uitgelezen kans om tweedehands spulletjes te kopen of te verkopen. Natuurlijk mogen de ouders hun kinderen helpen.

De kindervlooienmarkt zal dit jaar plaatsvinden van 13.00 tot 16.00 uur in de Brinkstraat, op de Veenderweg, in de Dorpsstraat en rond de muziektent op het Van Slootenplein. De kosten voor deelname aan de markt (inclusief waardebon voor iets lekkers) zijn € 5,- per plaatsje. Opbouwen voor de markt is vanaf 12.00 uur. De plekjes zijn niet zo heel ruim dus heeft u veel spulletjes, dan raden wij 2 plekjes aan.

Gratis plek voor donateurs
Speciaal voor donateurs van de Stichting Koningsdag Bennekom is een plaatsje op de kindervlooienmarkt gratis. Je kunt donateur worden door minimaal € 15,- te doneren via het donateursformulier of zelf over te maken op rekening NL38 RABO 0387 0375 19 t.n.v. Stichting Koningsdag Bennekom.

 
In totaal zijn er ongeveer 200 plaatsen beschikbaar. De voorinschrijving voor deze vlooienmarkt vindt plaats op woensdag 18 april bij De Commanderij (Commandeursweg 44) in Bennekom. Donateurs hebben eerste keus en kunnen zich vanaf 11.30 uur inschrijven. Van 12.30 tot 13.30 uur is de inschrijving ook geopend voor niet-donateurs.

Voor vragen kunt u contact opnemen via kindermarkt@koningsdagbennekom.nl