Ook voor Koningsdag 2024 is er een leuk podiumprogramma samengesteld. Na de traditionele openingsceremonie bij de Oude kerk zal om 10:00 uur het podiumprogramma van start gaan.

DJ Bastiaan

DJ Bastiaan trapt af met een muziekprogramma voor kinderen. Ook zullen er optredens zijn van Dansschool Poppelaars en Dance Studio Bennekom.

One Two Trio

Daarnaast is er een optreden van One Two Trio, One: een interactieve kindershow met meneertjes blauw, geel en rood. Two: de husselshow (bekend van Edwin Evers Radio 538), tekst en liedje op een ander melodietje en raden maar! Trio: geen feestje zonder de feesthits van One Two Trio!

Optredens van DJ Frankie-B en Carlo Banning

Carlo heeft als Saxofonist het spelen met DJ’s al vanaf het allereerste begin flink op de kaart gezet. Dat begon in 2002 met de Wicked Jazz Sounds, maar al vanaf 2005 heeft hij zijn eigen projecten in deze stijl gecreëerd en geperfectioneerd. De DJ-SAX combi is hierbij de meest flexibele samenstelling en samen met Frankie-B wordt dit elke keer weer op een muzikale wijze vormgegeven. Ze hebben samen ook een track uitgebracht, en er ligt nog meer op de plank. Daarnaast speelt Carlo bij Danny Vera, een mooie combinatie om daar ook nog met een volledige 13 -mans band op pad te kunnen zijn. In september voor de 3e keer in Ziggo Dome.

(Foto: @setvexy)

Gezellige afsluiting met Small Talk

Small Talk is inmiddels een goede bekende op de Koningsdag in Bennekom. Al jaren verzorgen zij een gezellige act. Emilio, Oscar en Luciano nemen ons mee ‘down memory lane’ in een eigen muzikaal jasje gestoken.