Dit jaar zal er geen Koningsdagviering georganiseerd worden in Bennekom. De Stichting Koningsdag Bennekom bestaat uit te weinig vrijwilligers, waardoor de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden. Om ervoor te zorgen Koningsdag 2020 in Bennekom wél door kan gaan, hopen we dat in het komende jaar veel nieuwe vrijwilligers zich aan zullen melden. Omdat we regelmatig de vraag krijgen: ‘Wat houdt dat in, vrijwilliger zijn voor Koningsdag Bennekom?’, vertellen we gedurende een aantal weken wat meer over de werkzaamheden die we verrichten.

Stichting Koningsdag Bennekom bestaat uit een bestuur en 8 werkgroepen (Kindervlooienmarkt, Koningsmarkt, Muziek & Attracties, Kinderfietsoptocht, Oldtimerrit, Public Relations, Techniek & Veiligheid en de Flexpool voor vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen). Deze keer speciale aandacht voor de Koningsmarkt.

De Koningsmarkt is één van de activiteiten waar veel bezoekers op af komen. Als je meehelpt bij het organiseren van de Koningsmarkt, zorg je ervoor dat de markt zowel voor bezoekers als standhouders een succes is. Vooraf help je mee met het maken van een indeling van de kramen en onderzoek je de mogelijkheden voor het werven van nieuwe deelnemers. Daarnaast zorg je ervoor dat de prijzen per kraam vastgesteld worden en dat de standhouders de huur ook daadwerkelijk betalen. Op de Koningsdag zelf zorg je ervoor dat de kramen gecontroleerd worden en zorg je ervoor dat de kramen stevig gebouwd worden.

Wil jij graag iets te betekenen voor Koningsdag Bennekom? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in. Laten we ervoor zorgen dat er in 2020 wél weer een gezellige Koningsdag is in ons dorp!

Volgende keer: Muziek & Attracties.

Meld je aan als vrijwilliger