Op Koningsdag (27 april) organiseert de Stichting Koningsdag Bennekom weer de traditionele kindervlooienmarkt. Veel kinderen zien er al reikhalzend naar uit. De kaartverkoop van de plekjes is op woensdag 18 april bij De Commanderij (Commandeursweg 44) in Bennekom. Van 11:30 tot 12:30 mogen eerst de donateurs een plekje uitzoeken, waarna van 12:30 tot 13:30 de vrije verkoop plaatsvindt.

De kindervlooienmarkt is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Zij mogen hun spulletjes uitstallen en al hun koopmanstalenten gebruiken om die spulletjes aan de man of vrouw te brengen. Een uitgelezen kans om tweedehands spulletjes te kopen of te verkopen. De kindervlooienmarkt zal dit jaar plaatsvinden op 27 april van 13.00 tot 16.00 uur in de Brinkstraat, op de Veenderweg, in de Bakkerstraat en rond de muziektent op het Van Slootenplein. De kosten voor deelname aan de markt (inclusief waardebon voor iets lekkers) zijn € 5,- per plaatsje.

Gratis plek voor donateurs
Speciaal voor donateurs van de Stichting Koningsdag Bennekom is een plaatsje op de kindervlooienmarkt gratis. Je kunt donateur worden door minimaal € 15,- te doneren via de website of zelf over te maken op rekening NL38 RABO 0387 0375 19 t.n.v. Stichting Koningsdag Bennekom.

Kraam huren op de Koningsmarkt
Verkoopt u eigen spullen die niet thuishoren op de kindervlooienmarkt? Tegen betaling van een kleine vergoeding kunt u een kraam of een standplaats op de Koningsmarkt huren. Heeft u interesse? Vul dan het aanmeldformulier in.