Een belangrijk en drukbezocht onderdeel van Koningsdag is de kleedjesmarkt. Veel kinderen zien hier elk jaar reikhalzend naar uit.

De kleedjesmarkt is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Zij mogen hun spulletjes uitstallen en al hun koopmanstalenten gebruiken om die spulletjes aan de man of vrouw te brengen. Een uitgelezen kans om tweedehands spulletjes te kopen of te verkopen. Natuurlijk mogen de ouders hun kinderen helpen.

De kleedjesmarkt zal dit jaar plaatsvinden van 13:00 uur tot 16:00 uur achter de witte villa aan de Dorpsstraat 61, een deel van de Dorpsstraat en het Bart Van Elstplantsoen (zie plattegrond). De kosten voor deelname zijn € 5,- per plekje. Opbouwen voor de markt is vanaf 12:00 uur. De plekjes zijn niet zo heel ruim dus heeft u veel spulletjes, dan raden wij 2 plekjes aan.

In totaal zijn er ongeveer 200 plaatsen beschikbaar. De voorinschrijving voor de kleedjesmarkt vindt plaats op woensdag 13 april bij de Kunstfactorij (Dorpstraat 11 in Bennekom, voormalig Intertoys pand). De prijs per kleedje is €5. Betaling kan alleen via pin.

Voor vragen kun je contact opnemen via kindermarkt@koningsdagbennekom.nl

Het is niet meer mogelijk om kaartjes te kopen voor de kleedjesmarkt.

Voor vragen kun je contact opnemen via kindermarkt@koningsdagbennekom.nl