Op Koningsdag (27 april) wordt er weer een gezellige kleedjesmarkt georganiseerd. Veel kinderen zien er al reikhalzend naar uit. De kaartverkoop zal plaatsvinden woensdag 19 april van 17:00 tot 19:00 uur bij de Kunstfactorij (Dorpstraat 47 F, parkeerplaats bij de achteringang van de PLUS).

De kindervlooienmarkt is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Zij mogen hun spulletjes uitstallen en al hun koopmanstalenten gebruiken om die spulletjes aan de man of vrouw te brengen. Een uitgelezen kans om tweedehands spullen te kopen of te verkopen. De kindervlooienmarkt zal dit jaar plaatsvinden op Koningsdag van 13:00 tot 16:00 uur op het marktplein. De kosten voor deelname aan de kleedjesmarkt zijn € 6,- per plaatsje, betaling kan alleen per pin. De plekjes zijn niet zo heel ruim dus heeft u veel spulletjes, dan raden wij 2 plekjes aan.

Tijdens de kleedjesverkoop worden dit jaar ook weer speciale fietsversierpakketjes verkocht voor de kinderfietsoptocht. Voor € 2,50 krijg je een pakket met 2 meter oranje slinger, 2 meter rood-wit-blauwe slinger, een oranje ballon en een mooie vlag op een stokje.