Vorig jaar was het een groot succes: de Koningskronen Knutselwedstrijd. Wat een creatieve, te gekke kronen zijn er gemaakt! Alle reden om dit jaar weer zo’n knutselwedstrijd te organiseren.

Op zaterdag 15 en zaterdag 22 april van 10:00 uur tot 12:00 uur mogen kinderen GRATIS een koninklijke kroon komen maken bij de Kunstfactorij. Er wordt gezorgd voor knutselspullen, maar iedereen die zelf gave versiersels heeft (of iets anders wat de kronen NOG mooier gaat maken): neem het mee! Elise van de Kunstfactorij begeleidt, helpt en bewondert de kinderen. Uiteraard zullen er ook vrijwilligers van SKB rondlopen om te helpen. Uiteraard mogen ouders hun kinderen ook helpen, of juist even even lekker ‘kindloos’ een boodschap doen in het dorp (wel even kortsluiten met Elise of een vrijwilliger!). Kronen mogen ook thuis afgemaakt worden.

Op Koningsdag zal er ’s morgens een prijsuitreiking zijn voor de gekste, leukste en creatiefste kronen. De prijzen hiervoor worden verzorgd door Marian’s Hobbyshop.

Zien wij jullie of 15 of 21 april bij de vernieuwde Kunstfactorij (parkeerplaats achteringang van de Plus)?

Volg ons op Instagram of Facebook voor het laatste nieuws, foto’s en reacties! Zelfs op Koningsdag houden we u op de hoogte!