Dan hebben we Uw hulp nodig!

Geen koningsdag zonder vrijwilligers. Al drie jaar gaat ons dorpsfeest niet door in april. Nadat we in 2019 zelf hebben moeten stoppen met de voorbereidingen omdat we niet genoeg vrijwilligers hadden, werd Bennekom wakker geschud leek wel. Wij kregen veel berichten van ouders, grootouders dat ze het eeuwig zonde vonden. Vooral voor de kleintjes. Wij niet minder! Toen kwamen er vrijwilligers bij. Maar daar kwam Covid-19 ook. Vrijwilligers haakten, wel begrijpelijk, af in de afgelopen 2 jaar.

Maar het bestuur en die paar ‘die hard’-vrijwilligers blijven optimistisch en we denken dat het dit jaar gaat lukken! Over ‘in welke vorm’, daar zijn we hard over aan het nadenken en vergaderen met elkaar en met de gemeente. Maar dat de kleedjesmarkt en de fietsoptocht voor de kinderen erbij horen, daar zijn we het over eens! Maar dan moeten er wel een paar ouders/ grootouders/ buren/ leuke mensen willen helpen met de voorbereidingen en organisatie van deze twee. Draaiboeken liggen er al!

Wat houdt dat vrijwilliger zijn in? Een paar keer vergaderen (6x in de 5/6 maanden à 2 uurtjes en dan wat minimaal geregel vooraf, op de inschrijfdag aanwezig zijn als dat lukt en op de dag zelf paar uur super gezellig helpen in een toffe sfeer!)

Meld je aan als je wilt helpen (dat kan via het aanmeldformulier of via de mail: info@koningsdagbennekom.nl) om Bennekom op 27 april, na drie lange jaren, weer een feestelijk tintje te geven. Waar iedereen nog lang over blijft praten!