Omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn, kan de Koningsdagviering in Bennekom morgen niet doorgaan. De Stichting Koningsdag Bennekom hoopt op veel nieuwe vrijwilligers, zodat Koningsdag 2020 in Bennekom weer een groot feest kan worden. In de afgelopen tijd hebben we vaak de vraag gekregen: ‘Wat houdt dat in, vrijwilliger zijn voor Koningsdag Bennekom?’ Daarom vertellen we gedurende een aantal weken wat meer over de werkzaamheden die we verrichten (en waar we jou als vrijwilliger bij nodig hebben).

Stichting Koningsdag Bennekom bestaat uit een bestuur en 8 werkgroepen (Kindervlooienmarkt, Koningsmarkt, Muziek & Attracties, Kinderfietsoptocht, Oldtimerrit, Public Relations, Techniek & Veiligheid en de Flexpool voor vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen). Deze keer speciale aandacht voor Techniek & Veiligheid en de Flexpool.

Als vrijwilliger bij de werkgroep Techniek & Veiligheid zorg je ervoor dat er EHBO aanwezig is op de Koningsdag en dat de benodigde verkeersregelaars en wegafzettingen aanwezig zijn. Daarnaast verzorg je een aantal technische aspecten, zoals stroomvoorziening, kabels, het podium, prullenbakken, enz. Een aantal weken vóór Koningsdag moeten de banieren opgehangen worden in het dorp, we hopen dat we ook hiervoor een beroep op je mogen doen.

Voor iedereen die wel graag wil helpen, maar geen tijd/mogelijkheden heeft om structureel te helpen als lid van het bestuur of een werkgroep, is er de Flexpool. Op de Koningsdag zelf is alle hulp welkom, bijvoorbeeld verkeersregelaars, hulp bij het opbouwen/opruimen, hulp bij rondbrengen van informatiebrieven aan bewoners, enz. Je bent van harte welkom!

Help jij mee zodat de Koningsdagviering in Bennekom volgend jaar wel weer door kan gaan? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in en meld je aan als vrijwilliger. Laten we ervoor zorgen dat Koningsdag 2020 in Bennekom weer een groot feest wordt!

Meld je aan als vrijwilliger