Stichting Koningsdag Bennekom wil ook dit jaar een mooi programma organiseren voor jong en oud. Een gezellige feestdag met diverse activiteiten, zoals de optocht met versierde kinderfietsen, de oldtimertocht, muziek en natuurlijk de drukbezochte markt en kleedjesmarkt.

Om dit te kunnen realiseren is onze stichting grotendeels afhankelijk van donaties. Geniet ook u ieder jaar van deze feestelijke dag met uw (klein)kinderen, familie en vrienden? Steun ons dan. Dit kan door middel van een éénmalige bijdrage. Maar vanaf 15 euro kunt u ook donateur worden. Als blijk van dank heeft u als donateur voorrang bij een (vrij) plekje op de kleedjesmarkt. U kunt doneren via het donateursformulier of direct op rekeningnummer NL38 RABO 0387 0375 19 t.n.v. Stichting Koningsdag Bennekom.

Klik hier om donateur te worden

Wilt (en kunt) u meer doen? Onze stichting bestaat uit een kleine groep vrijwilligers die vanuit een bestuur en werkgroepen de activiteiten organiseert. Heeft u tijd en zin om ons bestuur of een werkgroep te versterken? Graag! Aanmelden kan via het onderstaande formulier of door een mail te sturen naar info@koningsdagbennekom.nl. Heeft u vragen of suggesties? Mailt u ons dan ook. Hopelijk kunnen we dan samen op 27 april tegen elkaar zeggen: “Ook dit jaar is het weer een mooi Koningsdagfeest in Bennekom!”

Meld je aan als vrijwilliger