Ook dit jaar organiseert de Stichting Koningsdag Bennekom (SKB) op 27 april weer de traditionele kindervlooienmarkt. Veel kinderen zien daar elk jaar reikhalzend naar uit. De voorinschrijving voor dit evenement is op woensdag 12 april a.s. in de Commanderij te Bennekom. Dit is in verband met de vakantieperiode een weekje eerder dan normaal.
De kindervlooienmarkt is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Zij mogen hun spulletjes uitstallen en al hun koopmanstalenten gebruiken om die spulletjes aan de man of vrouw te brengen. Een uitgelezen kans om tweedehands spulletjes te kopen of te verkopen. De kindervlooienmarkt zal dit jaar plaatsvinden van 13.00 tot 16.00 uur in de Brinkstraat, op de Veenderweg, in de Bakkerstraat en rond de muziektent op het Van Slootenplein. De kosten voor deelname aan de markt (inclusief waardebon voor iets lekkers) zijn € 5,- per plaatsje.
Gratis plek voor donateurs
Speciaal voor donateurs van de Stichting Koningsdag Bennekom (SKB) is een plaatsje op de kindervlooienmarkt 2017 gratis. Dit kan door minimaal € 10,- over te maken op rekening NL38RABO038.70.37.519 ten name van Stichting Koningsdag Bennekom onder vermelding van ‘gift 2017’. Het formulier staat op koningsdagbennekom.nl/donateur.
In totaal zijn er ongeveer 200 plaatsen beschikbaar. De voorinschrijving voor deze vlooienmarkt vindt plaats in de Commanderij, Commandeursweg 44, op woensdag 12 april. Donateurs hebben eerste keus en kunnen zich vanaf 11.00 uur inschrijven. Van 11.30 tot 12.30 uur is de inschrijving ook geopend voor niet-donateurs.

Kraam huren
Verkoopt u eigen spullen die niet thuishoren op de kinderrommelmarkt? Tegen betaling van een kleine vergoeding huurt u een kraam of een standplaats op deze drukke en kleurrijke markt. Heeft u interesse in deelname? Stuur een e-mail aan info@koningsdagbennekom.nl en de marktmeester neem contact met u op.