Omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn, kan de Koningsdagviering in Bennekom dit jaar niet doorgaan. De Stichting Koningsdag Bennekom hoopt dat er in het komende jaar veel nieuwe vrijwilligers bijkomen, zodat Koningsdag 2020 in Bennekom weer een groot feest kan worden. In de afgelopen tijd hebben we vaak de vraag gekregen: ‘Wat houdt dat in, vrijwilliger zijn voor Koningsdag Bennekom?’ Daarom vertellen we gedurende een aantal weken wat meer over de werkzaamheden die we verrichten (en waar we jou als vrijwilliger bij nodig hebben).

Stichting Koningsdag Bennekom bestaat uit een bestuur en 8 werkgroepen (Kindervlooienmarkt, Koningsmarkt, Muziek & Attracties, Kinderfietsoptocht, Oldtimerrit, Public Relations, Techniek & Veiligheid en de Flexpool voor vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen). Deze keer speciale aandacht voor muziek en attracties.

De attracties en het podiumprogramma bepalen voor een groot deel de sfeer op de Koningsdag. Lijkt het je leuk om deze activiteiten te organiseren? Als medewerker van de werkgroep muziek & attracties help je mee met het vastleggen van een band en zorg je ervoor dat er verschillende attracties aanwezig zijn, zodat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Denk hierbij aan springkussens, draaimolens of straattheater. Verder zorg je ervoor dat Dance Studio Bennekom, Dansstudio Poppelaars, DVO en/of DOS hun optredens kunnen houden.

Om alles in goede banen te leiden zorg je voor een goede stroomvoorziening (er zijn stroompunten aanwezig in het dorp) en help je mee bij het regelen van een podium(wagen), waarop de band zijn optreden kan geven.

Help jij mee om Koningsdag Bennekom écht gezellig te maken? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in en meld je aan als vrijwilliger. Laten we ervoor zorgen dat er in 2020 wél weer een gezellige Koningsdag is in ons dorp!

Volgende keer: de kinderfietsoptocht en oldtimerrit.

Meld je aan als vrijwilliger